Wat wij bieden

Net even anders dan andere

About Ome Pietje

Bourgondisch shared dining restaurant in het hart van Beverwijk, dat is Ome Pietje eten & drinken. Net even anders dan u gewend bent. Proeven, delen en vooral gezellig tafelen. Onze dinerkaart biedt een groot assortiment aan kleine, wereld georiënteerde gerechtjes.

Wij adviseren 3 gerechtjes per persoon met daarbij zoveel mogelijk variatie. De gerechten worden gepresenteerd in verschillende gangen. Wilt u zich laten verrassen, kies dan voor Chef's Choice en onze chefkok maakt een keuze voor u.

High Tea & High Wine

OME PIETJE'S HIGH TEA

Wist u dat Ome Pietje ook een gezellige High Tea voor u kan verzorgen?!
Vanaf twee personen is het al mogelijk om te genieten van een luxe High Tea voor €30.- p.p.
De High Tea bestaat uit verschillende warme en koude gerechten, zoals; diverse fingersandwiches, een soepje,...Lees meer

Fish & Beef Market

43171554_1988415724550642_1407691439822864384_n

OME PIETJE’S FISHMARKET

Voor de visliefhebbers Ome Pietjes Fishmarket.
Deze avond staat in het teken...Lees meer

Cadeaubon

 Cadeaubon

Wist u dat?! Wij hebben ook cadeaubonnen! Geweldig om te geven, heerlijk om te krijgen. In beide vestigingen is het mogelijk om de cadeaubonnen te halen & in te leveren. De cadeaubonnen zijn in elk gewenst bedrag verkrijgbaar!

 

...Lees meer

Catering

CATERING


Bij u thuis of op locatie
De catering mogelijkheden van Ome Pietje zijn zeer uitgebreid. Van de verhuur van een bar tot aan compleet op maat gemaakte thuisdiners, waarbij bedienend personeel en een kok behoren. Ome Pietje maakt graag een afspraak...Lees meer

Feestje?

Feestje?

Uw feestje in Ome Pietje vieren is natuurlijk ook mogelijk. Of het nu gaat om een receptie, een gezellige borrel met standing diner, een op maat gemaakt diner of uw bruiloft; Ome Pietje maakt graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken.

Lees meer