Koude gerechten

  • Citroen of Bloody mary dressing

  • Wakame - wasabimayonaise - sojasaus

  • Aardappelkrokant – salsa verde – gerookte paprikamayonaise

  • Mangochutney – rode peper – serehmayonaise - furikake

  • Gepekelde zalm – gin – biet – groene-kruidenmayonaise – gefrituurde kappertjes - sesamtuile

  • Bramenjam – rustiek desembrood toast

  • Vijgen – gerookte amandelen – zwarte knoflookmayonaise – Italiaans krokant

  • Gepocheerd ei - toast - truffelmayonaise

  • Komkommer zoetzuur - teriyakisaus 

  • Basilicummayonaise - pittenmix - Parmezaan

  • Spaanse ham van 't been

  • Ciabatta - gepofte knoflook - geitenkaas - tomaat - rode ui

  • Focaccia – ras el hanout – gembermayonaise

  • Raz el hanout – focaccia – krokante Parmezaan

Warme gerechten

  • In knoflook olie - brood

  • Oosterse salade – ketjapmayonaise – ingelegde rode ui

  • CGekonfijte tomaat & knoflook – rustiek brood

  • Soja-sesam roomsaus – rustiek brood

  • Hete bliksem van zoete aardappel – safraan beurre blanc – aardappel chips

  • Zachte zuurkool – jus van steranijs – krokante Capocollo

  • Compote van bacon & ui – cajun koolsla – padron pepers

  • Padron pepers – chimichurri – patat

  • Crudité zoetzuur - knoflooksaus

  • Sobrasada – brioche bun - knolselderijsalade

  • Haricots verts – champignon – ui – jus van zwarte knoflook

  • GBrie de meaux – portstroop – little gem

  • Brood

  • Bospaddenstoelen – Parmezaanse kaas – saus van cepes