Arrangementen

Er is altijd iets om van te genieten bij Ome Pietje

Naast dat u kunt smullen van verrassende gerechtjes van onze uitgebreide lunch & dinerkaart verzorgen wij ook een heerlijke High Tea of High Wine.
Daarnaast staan er zowel in onze vestiging in Beverwijk als bij onze locatie in Haarlem regelmatig evenementen gepland die u eigenlijk niet mag missen.
Of wat dacht u van de Fish Market? Waarbij de vis 's ochtends vroeg door de chef persoonlijk voor u is geselecteerd op de afslag in IJmuiden en dezelfde dag kakelvers voor u wordt bereidt. En datzelfde concept heeft Ome Pietje natuurlijk ook met vlees tijdens de Beef Market. U kiest uiteraard zelf u favoriete stukje vlees of vis.

High Wine

High Wine

OME PIETJE'S HIGH WINE

U kunt ook bij ons terecht voor een heerlijke High Wine. In verschillende gangen worden diverse kleine gerechtjes geserveerd welke gepaard gaan met een heerlijk glas bijpassende wijn. We beginnen met een glas bubbels en een amuse, om vervolgens vier gangen te serveren met bij elke gang een bijpassend glas wijn.

U kunt bij ons reserveren voor de luxe High Wine vanaf 2 personen, voor €42,50 p.p.

Fish Market

Fish Market

OME PIETJE’S FISHMARKET

Afhankelijk van het visaanbod organiseert Ome Pietje de Fishmarket.
De chef kok gaat ’s ochtends vroeg naar de visafslag in IJmuiden om een breed assortiment verse vis samen te stellen en deze dezelfde avond aan u te presenteren. Tijdens het diner wordt u per tafel uitgenodigd om te kijken wat de chef te bieden heeft en net zoals op de markt kunt u zelf aangeven hoeveel u van welke soorten vis wilt, om deze vervolgens a la minute voor u te fileren en te grillen en ze op prachtige schalen bij u aan tafel te brengen.
Een avond die u als visliefhebber zeker niet mag missen!

High Tea

High Tea

OME PIETJE'S HIGH TEA

Wist u dat Ome Pietje ook een gezellige High Tea voor u kan verzorgen?! Vanaf twee personen is het al mogelijk om te genieten van een luxe High Tea voor € 24,50 p.p.

De High Tea bestaat uit verschillende warme en koude gerechten, zoals; diverse fingersandwiches, wraps, een soepje, mini-clubsandwich en zoetigheden. Inclusief een breed assortiment aan thee en gewone koffie! De High Tea is enkel mogelijk op reservering.

© Ome Pietje 2018

©2018 Pieter Smit Media B.V.

Back To Top