Nieuws

Blijf op de hoogte van onze evenementen

Het concept van Ome Pietje

Het concept van Ome Pietje

Net even anders dan u gewend bent: Proeven, delen, maar vooral gezellig tafelen.
Onze dinerkaart biedt een breed assortiment aan kleine, wereldgeoriënteerde gerechtjes.
Het concept van Ome Pietje is Shared dining: 
Wij adviseren u met het tafelgezelschap zoveel mogelijk variatie aan te brengen in uw keuze, op basis van drie gerechtjes per persoon en deze te delen met elkaar.
Vervolgens plaatsen wij een etagère bij u op tafel en hierin worden de gerechten in verschillende gangen gepresenteerd.
Op deze manier deelt u alle gerechten met elkaar. Wanneer u zich wilt laten verrassen, maakt de chef kok graag een keuze voor u!
Alle gerechten worden met veel zorg en aandacht bereid, waardoor wij u een heerlijke, culinaire maar vooral gezellige avond willen bezorgen.

Dus niet alleen in Beverwijk, maar ook in Haarlem

Dus niet alleen in Beverwijk, maar ook in Haarlem

Zowel in het centrum van Beverwijk als aan het Haarlemse Spaarne is het nu ook genieten geblazen van de heerlijke gerechten, een drankje of een hapje. Uitgebreid tafelen aan de hand van een proeverij die u zelf samenstelt of genieten van een heerlijke lunch, diner of bijvoorbeeld een High Tea. Uit eten gaan wordt een Beleving! Alles volgens eigen receptuur, waar Ome Pietje bekend om staat, boordevol smaak en voor een eerlijke prijs. Graag tot ziens!

Er is altijd wel een reden om te genieten!

Er is altijd wel een reden om te genieten!

Gezellig een dagje de stad in en dan lekker lunchen bij Ome Pietje. Feestelijk dineren om iets te vieren of samen genieten van al het heerlijks dat Ome Pietje te bieden heeft, gewoon omdat het kan.

Uit eten wordt een beleving in Ome Pietje, Shared Dining, lekker tafelen, proeven en delen....

De dinerkaart van Ome Pietje biedt een breed assortiment aan kleine gerechtjes. De gerechten zijn wereldgeoriënteerd en de kaart wordt iedere twee maanden aangepast. Er wordt aangeraden om met het tafelgezelschap zoveel mogelijk variatie aan te brengen, op basis van drie gerechten per persoon, om vervolgens alle gerechten met elkaar te delen. De gerechten worden in verschillende gangen in een etagère bij u aan tafel gepresenteerd. Wanneer u zich wilt laten verrassen, maakt de chefkok graag een keuze voor u. 

Ome Pietje beschikt niet alleen over een sfeervol interieur binnen, maar ook een heel fijn terras buiten. Kom gauw eens langs!

© Ome Pietje 2018

©2018 Pieter Smit Media B.V.

Back To Top